Hyr en barista med utrustning

Vi vill gärna hjälpa Er att göra Er mässa eller företagsevent att bli så lyckat som möjligt! Hyr en barista inklusive utrustning – och självklart vårt egenrostade kaffe.

En kaffebar är det perfekta sättet att dra folk till Er monter och få dem intresserade av Era produkter. Kaffebaren skapar en naturlig mötesplats och det är få saker som gör människor så glada som en kopp perfekt bryggt kaffe serverat med ett leende.

Vi har stor erfarenhet av mässor runt om i världen och i Sverige, allt från några timmars event till hela veckor. Kaffebaren kan anpassas helt efter Era behov – flera kaffebarer i olika delar av Er monter med flera baristor i varje bar, eller kanske räcker det med en kaffebar och en eller två baristor.

En kaffebar på Ert företagsevent ger mervärde åt deltagarna. Vare sig det är en konferens eller en personalfest så kommer en da Matteo kaffebar att förhöja stämningen.

Vi erbjuder två olika typer av kaffebarer:

Espressobar: Klassikern – numera är en espresso en vanligare beställning på kaféer än bryggkaffe. Vi erbjuder en komplett espressobar, inklusive det där hjärtat i cappuccinon…

Bryggbar: Vill Ni testa det som är hetast just nu? Som sagt har bryggkaffet kommit lite i skymundan för espresson de senaste åren – men den är på väg tillbaka! I vår bryggbar serverar vi handbryggt bryggkaffe i chemexkanna. Snyggt, genomtänkt och framför allt otroligt gott! Back to basic med ett nytt tänk.

Självklart kan vi specialanpassa efter just Era behov. Hör av er till event@damatteo.se för mer information.

Bryggbar

Espressobar