Drottninggatan

Nu har vi öppnat ett kafé i en, för oss, ny del av Göteborg! Stadsdelen Fredstan håller på att ta form, och vi är första nya hyresgästen att flytta in som en del i målet att lyfta området runt Fredsgatan mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen. Visionen om Fredstan har tagits fram gemensamt av fastighetsägarna och Göteborgs Stad. Precis som vi gjort tidigare med både Victoriapassagen, Vallgatan och Magasinsgatan, så är vi här med från start och bidrar till att lyfta ett kvarter. En etableringsprocess som inte är den enklaste eller mest lönsamma men som är viktig för oss och en stor del av vår vision med da Matteo.

På Drottninggatan har vi tagit det bästa från flera av våra ställen och satt ihop det till en fantastiskt litet ställe. Vi har bokstavligt talat tagit med oss baren från vårt tidigare kafé i Borås, vi har byggt likadana väggfasta bänkar som nu finns på de flesta av våra ställen och vi har faktiskt även med oss vår favoritvägg från Borås… 

Här erbjuder vi nu stora delar av vårt sortiment från vårt bageri och rosteri, och för första gången erbjuds detta område specialkaffe. Kanske pendlar du in till centralen och går förbi här påväg till jobbet i centrala stan? Eller så brukar du shoppa på Fredsgatan? Nu kommer du kunna få med dig din morgonkaffe, frukostpaket, lunch eller eftermiddagskaffe från oss. Vi säljer också bröd från vårt bageri, och vissa delar av vårt sortiment i da Matteo Handel.

Välkommen!

Besöksadress

Drottninggatan 58
411 06 Göteborg