Vår vision är att baka det bästa brödet, med de bästa råvarorna. 

Vi har ett öppet bageri med synlig produktion där du kan se våra bagare arbeta.

Vi bakar våra bröd på surdeg, med ekologiskt mjöl i stenugn. Surdeg är ett levande element som beter sig olika från dag till dag. Därför kan bröden ibland se lite olika ut och variera lite i smak. Men det är ju detta som är hantverket – samspelet mellan mjölet, vattnet, surdegarna, temperaturer, bagaren och vädret. Allt för att komma lite närmare det perfekta brödet.

Att baka surdegsbröd tar tid. Vid surdegsstart tar mognadsprocessen alltifrån fem till tio dagar. Denna surdegsstart håller vi sedan vid liv genom att mata den med vatten och mjöl. Efter att vi har satt degen kalljäser den i minst ett dygn. En långsam jäsning som denna gör att vi får fram mer smak. Vi bakar allt för hand. Bröden gräddas sedan i vår stenugn där de får den karakteristiska knapriga skorpan.